Functionaliteiten BaseNet
accountancy

BaseNet werkt met een basispakket en daarnaast kunt u verschillende modules afnemen.Bekijk hier het basispakket van BaseNet. Hier bovenop bieden we extra modules die uw werk aangenamer maken. De belangrijkste zijn:

Administratiemodule

De administratiemodule van BaseNet integreert boekhouding naadloos, elimineert dubbele invoer en automatiseert facturatie en betalingen. Bankmutaties worden eenvoudig verwerkt, inkomende facturen geboekt en btw-aangiftes berekend. Rapportages bieden inzicht in omzet en begrotingsvergelijkingen voor optimalisatie van bedrijfsprestaties.

Aangetekend Mailen

Aangetekend Mailen is de digitale vervanger van aangetekende post, waarmee u met een druk op de knop documenten met dezelfde juridische status en zekerheid als reguliere aangetekende post vanuit BaseNet kunt verzenden. Dit gebeurt via een gecertificeerde en beveiligde verbinding, waardoor het ook geschikt is voor het verzenden van privacygevoelige stukken volgens de AVG-normen. U krijgt real-time grip en inzicht in het verzend- en ontvangstproces dankzij uitgebreide logging van begin tot eind.

Ondertekenverzoek

Met het digitaal ondertekenen van Ondertekenverzoek kunt u vanuit uw BaseNet-omgeving op elke locatie een document volledig rechtsgeldig ter ondertekening aanbieden. De handtekeningen die Ondertekenverzoek faciliteert, zijn “gekwalificeerde handtekeningen”, voorzien van geavanceerde certificaten en een complete ‘evidence summary’ met een audittrail. Deze traceert de volledige geschiedenis van het ondertekenproces als bewijs (tijden, locaties, enzovoort).

Managementrapportages

De accountancy software van BaseNet is standaard voorzien van diverse overzichten en managementrapportages. Tevens is er de mogelijkheid om rapporten op maat te maken of laten maken.

Mobiel werken met de App

Het systeem is volledig webbased en kan daarom altijd en overal gebruikt worden. Om nog mobieler te zijn, is het systeem ook te benaderen via een app op uw smartphone of tablet, specifiek (native) ontwikkeld voor iOS (Apple) en Android.

In de auto een gesprek voeren vanuit de app en met één druk op de knop gesprekstijd registreren, nog even snel een document raadplegen en de dossierhistorie bekijken, of simpelweg een afspraak inplannen. De app kan ook gebruikt worden voor extra beveiliging bij het inloggen in BaseNet (two way authentication).

Mollie koppeling

Dankzij de samenwerking tussen BaseNet en Mollie kunnen gebruikers eenvoudig online facturen versturen en betalingen ontvangen via iDeal, de meest vertrouwde betaalmethode in Nederland. Met snelle implementatie en inzichtelijk beheer via het Mollie-dashboard wordt het betalingsproces vereenvoudigd, wat resulteert in een efficiënter debiteurenbeheer en minder openstaande rekeningen.

Start vandaag nog met BaseNet Software

Wacht niet langer en ervaar zelf de voordelen van BaseNet voor accountants. Neem vandaag
nog actie en ontdek hoe onze software uw accountantskantoor efficiënter en productiever kan.