Het basispakket voor elke advocaat

BaseNet werkt met een basispakket en daarnaast kunt u verschillende modules afnemen. In het basispakket van BaseNet zitten standaard de volgende onderdelen:

Digitaal dossier en relatiebeheer

Ontdek de voordelen van ons digitale dossier en relatiebeheer. Al uw informatie en documenten worden automatisch opgeslagen in het digitale dossier in BaseNet. Van e-mailverkeer en afspraken tot taken, urenregistratie en facturen – alles is overzichtelijk opgeslagen. Met één blik heeft u toegang tot de complete historie op zowel dossier- als relatieniveau.

E-mailintegratie

E-mailintegratie is een essentieel onderdeel van onze advocatuursoftware. In tegenstelling tot generieke e-mailapplicaties zoals Outlook, is onze software en het proces volledig afgestemd op de advocatuur. E-mails worden automatisch opgeslagen in het dossier en onder de betreffende relatie. Bovendien houdt onze stopwatch bij hoeveel tijd u aan een e-mail besteedt, zodat u deze tijd direct kunt factureren. U kunt zelfs e-mails automatisch laten printen, voor elkaar klaarzetten en met andere ondertekeningen versturen, om zo nog efficiënter te werken.

Tijdschrijven

Met onze flexibele tijdschrijffunctie kunt u op verschillende manieren uren registreren. Of u nu handmatig uren invoert via een lijst, importeert vanuit uw agenda, automatisch laat bijhouden met behulp van de stopwatch of een combinatie van deze methoden gebruikt, BaseNet maakt het u gemakkelijk. De stopwatch houdt uw handelingen bij en herinnert u eraan om tijd te schrijven, zodat u nooit meer uren vergeet te registreren. Zelfs als u niet op kantoor bent, kunt u met de BaseNet-app direct uw uren registreren of later uw afspraken uit uw agenda omzetten naar uren. Dit levert onze klanten veelal enkele facturabele uren extra per week op.

Managementrapportages

De advocatuursoftware van BaseNet is standaard voorzien van diverse overzichten en managementrapportages. Tevens is er de mogelijkheid om rapporten op maat te laten maken.

Start vandaag nog met BaseNet Software

Wacht niet langer en ervaar zelf de voordelen van BaseNet voor de advocatuur. Neem vandaag
nog actie en ontdek hoe onze software uw advocatenpraktijk efficiënter en productiever kan.

Waarom BaseNet?

Gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijke interface, vereenvoudigt taken, optimaliseert tijdregistratie voor juridische efficiëntie.

Toegankelijkheid

Toegankelijke software voor efficiënt dossierbeheer en verhoogde factureerbare uren.

Snelheid

Snelle toegang, moeiteloze bediening, maximaliseert productiviteit in juridische praktijken.