Workflow management

Workflow management

Met behulp van de geavanceerde workflowmanagement in BaseNet wordt het incassotraject nauwkeurig gestroomlijnd en kunnen incassodossiers efficiënt in batches worden verwerkt. Via de workflows kunnen automatisch brieven, sms-berichten en e-mails worden verzonden en worden uw dossiers met een druk op de knop automatisch doorgerekend

 Alle correspondentie, waaronder brieven, e-mails en sms-berichten, wordt systematisch gearchiveerd in het incassodossier en gekoppeld aan de betreffende relatie. Indien van toepassing wordt deze correspondentie ook gedeeld met het cliëntenportaal. De dossiers worden automatisch doorgestuurd naar de volgende workflow, waarbij de incasso software zelf bijhoudt wanneer deze workflow moet worden uitgevoerd.

 Met de BaseNet software heeft u volledige controle over uw incassoworkflows en zorgt u voor een gestroomlijnde afhandeling van het incassotraject. Dit bespaart u tijd en minimaliseert het risico op fouten. BaseNet biedt u de tools om uw incassodossiers efficiënt te beheren en uw communicatie naadloos te integreren in het proces.

Start vandaag nog met BaseNet Software

Wacht niet langer en ervaar zelf de voordelen van BaseNet voor accountants. Neem vandaag
nog actie en ontdek hoe onze software uw accountantskantoor efficiënter en productiever kan.