Sjablonen

Sjablonen

Met behulp van de geavanceerde sjablonenfunctionaliteit van BaseNet kunt u moeiteloos alle dossier- en relatiegegevens uit het systeem tonen in e-mailberichten, brieven en andere documenten.

BaseNet biedt een reeks standaardsjablonen voor brieven, faxen, e-mails en facturen. Bovendien zijn ook sjablonen voor (nieuwe) aanvraagformulieren voor toevoegingen beschikbaar in het systeem.

Bijna alle velden van een relatie en/of dossier kunnen worden weergegeven in sjablonen, samen met uw logo en bedrijfsgegevens. Wanneer u start met BaseNet Advocatuur, wordt er standaard een brief- en e-mailsjabloon met uw logo en bedrijfsgegevens voor u geplaatst.

Daarnaast biedt BaseNet de mogelijkheid om sjablonen volledig op maat te maken. U kunt dit zelf doen aan de hand van een uitgebreide handleiding (te vinden in uw BaseNet omgeving, onder ServiceDesk), of u kunt deze op maat laten ontwikkelen door BaseNet.

Met de sjablonenfunctionaliteit van BaseNet heeft u de flexibiliteit om professionele en gepersonaliseerde communicatie op te stellen. Dit bespaart u tijd en zorgt ervoor dat uw correspondentie consistent en professioneel is. BaseNet software ondersteunt u bij het efficiënt creëren en beheren van sjablonen, waardoor uw communicatie naadloos aansluit bij uw advocatenpraktijk.

Start vandaag nog met BaseNet Software

Wacht niet langer en ervaar zelf de voordelen van BaseNet voor accountants. Neem vandaag
nog actie en ontdek hoe onze software uw accountantskantoor efficiënter en productiever kan.