Scannen naar BaseNet

Scannen naar BaseNet

Ontdek een naadloze samenwerking tussen BaseNet en MaDox Groep, waardoor u papieren documenten rechtstreeks vanaf uw scanner naar uw BaseNet omgeving kunt sturen. Ervaar het gemak van opslag en doorzoekbaarheid van uw documenten binnen BaseNet. Met één simpele druk op de scanknop worden uw documenten en dossiers moeiteloos gescand, verwerkt en opgeslagen.

Zeg vaarwel tegen het tijdrovende proces van het scannen van documenten, het verzenden via e-mail, het downloaden van bijlagen, het opslaan van bestanden, het zoeken naar het juiste dossier en vervolgens het importeren in BaseNet. Met deze handige oplossing behoort dat tot het verleden. Uw bestanden worden automatisch opgeslagen bij het juiste dossier in BaseNet, waardoor ze gemakkelijk vindbaar én doorzoekbaar zijn. Met de Scanoplossing wordt werken in BaseNet nog efficiënter en u hoeft geen lastige stappen te ondernemen, omdat de Scanoplossing naadloos is geïntegreerd binnen BaseNet.

De ultramoderne technologie van Scannen naar BaseNet biedt de advocatuur vele voordelen:

  • Bespaar tijd en kosten met snellere verwerking van uw dossiers binnen BaseNet.
  • Dossiers worden beveiligd en direct als doorzoekbare pdf-bestanden op de juiste plek binnen BaseNet opgeslagen. Binnen BaseNet zijn de documenten en dossiers eenvoudig te vinden en te doorzoeken met behulp van steekwoorden.
  • Scannen naar BaseNet is eenvoudig, snel en veilig. Op een gebruiksvriendelijke manier en via een beveiligde verbinding worden uw vertrouwelijke dossiers gescand en verwerkt.
  • Doordat alle digitale bestanden automatisch gecomprimeerd worden met een factor tien ten opzichte van de oorspronkelijke bestandsgrootte kunnen documenten sneller op mobiele devices worden getoond en gemakkelijk worden gemaild.

 

Hoe werkt de Scan Oplossing binnen BaseNet?

  • Stap 1: kies het dossier vanaf het touchscreen scherm van de multifunctional of computer.
  • Stap 2: dankzij de BaseNet Koppeling (App) worden de documenten direct in BaseNet geplaatst.
  • Stap 3: dossiers worden beveiligd en van tekstherkenning (OCR) voorzien.
  • Stap 4: digitale dossiers zijn vanaf iedere plek en op elk moment van de dag te raadplegen.

Indien u veel binnenkomende stukken ontvangt en deze aan uw dossiers wilt koppelen kan de module documentscanning uitkomst bieden. Ontdek vandaag nog hoe u kunt profiteren van de naadloze integratie van de Scanoplossing binnen BaseNet. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Start vandaag nog met BaseNet Software

Wacht niet langer en ervaar zelf de voordelen van BaseNet voor accountants. Neem vandaag
nog actie en ontdek hoe onze software uw accountantskantoor efficiënter en productiever kan.