Evenementenmodule

Evenementenmodule

Met de Evenementenmodule van BaseNet kunt u eenvoudig evenementen plannen, deelnemersregistratie beheren en betalingen afhandelen. Deze module biedt u een breed scala aan functies om uw evenementen soepel te laten verlopen.

U kunt specifieke start- en einddatums instellen voor uw evenementen, evenals de periode waarin deelnemers zich kunnen aan- of afmelden. Bovendien kunt u per evenement sjablonen instellen om de gewenste informatie te verzamelen. Een evenement kan bestaan uit verschillende activiteiten waarvoor deelnemers zich kunnen inschrijven, met de mogelijkheid om bepaalde activiteiten verplicht te stellen. Als er kosten verbonden zijn aan bepaalde activiteiten, kunt u dit ook configureren, inclusief de factuuromschrijving om de facturatie en administratie automatisch te laten verlopen.

Met het menu “Genodigden” heeft u toegang tot verschillende overzichten, zodat u in één oogopslag kunt zien welke deelnemers zich hebben aangemeld voor specifieke functionaliteiten.

 Maak uw evenementen professioneel en efficiënt met de Evenementenmodule van BaseNet. Vraag vandaag deze module aan en beheer uw evenementen moeiteloos van begin tot eind.

    Start vandaag nog met BaseNet Software

    Wacht niet langer en ervaar zelf de voordelen van BaseNet voor accountants. Neem vandaag
    nog actie en ontdek hoe onze software uw accountantskantoor efficiënter en productiever kan.