Declareren

Declareren

Dankzij het geavanceerde systeem van BaseNet wordt declareren en factureren een moeiteloze taak. Alle relevante gegevens, zoals dossiers, cliëntinformatie en gewerkte uren, zijn al in het systeem opgeslagen. U hoeft geen boekhouder te zijn om eenvoudig te werken met afwijkende uurtarieven, kantoorkosten, vaste bedragen, voorschotten, verschotten, toevoegingen en meer. U voert simpelweg een bedrag in, en het systeem regelt de rest.

 Uurtarieven hoeven slechts eenmaal ingevoerd te worden, maar het is ook mogelijk om afwijkingen per dossier in te stellen. Dit kan per medewerker en per periode op het niveau van het dossier worden ingesteld.

 Voor specifieke situaties, zoals mediation, echtscheidingen en arbeidsconflicten, kan een factuur automatisch worden gesplitst op basis van een vast bedrag of percentages. Dit biedt grote flexibiliteit en gemak.

 U heeft standaard toegang tot een optimale factuur-layout. Bovendien is het mogelijk om deze indeling volledig aan uw wensen aan te passen. U kunt uw declaraties per post versturen, maar u kunt er ook voor kiezen om ze direct per e-mail als PDF-bijlage te verzenden, tezamen met een betaallink, inclusief uw logo en kantoorgegevens. Op deze manier bespaart u tijd en verzendkosten.

 Met BaseNet software heeft u volledige controle over het declaratie- en facturatieproces, waardoor u meer tijd kunt besteden aan uw advocatentaken en uw praktijk efficiënter kunt runnen.

Start vandaag nog met BaseNet Software

Wacht niet langer en ervaar zelf de voordelen van BaseNet voor accountants. Neem vandaag
nog actie en ontdek hoe onze software uw accountantskantoor efficiënter en productiever kan.